Viimeiset kaksi vuotta vain ajatuksia sinusta.
Minä rakastan sinua, anteeksi.

torstai 8. lokakuuta 2009

Kun haluaisi vain unohtaa

Pitäisi muistaa ja oppia, ettei unohtaminen ole se helpoin ratkaisu... ei todellakaan.

"Koettelemukset voivat olla ankarampia kuin ihminen on odottanutkaan. Ne ovat kuitenkin oppimisen kannalta välttämättömiä, ja jokainen niistä auttaa meitä pääsemään lähemmäksi unelmaamme." (Valon soturin käsikirja/ Paulo Coelho)

"Voimme tehdä monia virheitä elämässämme. Paitsi yhtä, sitä joka tuhoaa meidät." (Valon soturin käsikirja/ Paulo Coelho)

"Ne jotka eivät ole koskaan ottaneet riskejä, kykenevät vain näkemään toisten tappiot." (Yksitoista minuuttia/ Paulo Coelho)

"Kukaan ei pääse pakoon sydäntään. Sen vuoksi on paras kuunnella mitä se kertoo, koska vain siten voi välttää odottamattomat iskut." (Alkemisti/ Paulo Coelho)

Jos mitenkään ei ilmennyt, niin kyseinen herra on ehdoton kirjailija suosikkini. Kuinka paljon minä arvostankaan ihmistä jättämänsä tekstin perusteella... Mutta mikäli et ole hänen yhteenkään teokseen tutustunut, niin ihmeessä halutessasi aloita viimeisestä mainitsemastani, Alkemistista. Siinä kiteytyvät kirjailijan ajatukset todella hyvin, kirjoitustyyli näkyy vahvasti, ja muiden hänen kirjojen lukeminen voi myöhemmin olla helpompaa...



Mutta ei unohdeta... eihän?

"Unohtaminen on tuskallista." (Paulo Coelho)

2 kommenttia:

jereoliver kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kevään tyttö kirjoitti...

Samaa visertelen - coelho osaa sen minkä mä vaan (vielä) unelmissa osaan ja coelho on tehnyt sen minkä mä (vielä) unelmissa haluan tehdä...

:)

Miksen arvostaisi? Miksen kunnioittaisi?

Mutta kiitos ja tervetuloa piipahdukselle tai pidemmälle visiitille tänne blogiini, siihen ihan pieneen hetkeen ennen huomista... ennen kun näy nukkumaan :))